tirsdag 2. august 2011

Sofia har vært på besøk!

Sofia var helt i hundre da hun var på besøk, men den nye hårbørsten hennes var nesten like interessant som Stella! Hun føyk fram og tilbake, mellom mange forskjellige gjøremål! Her sitter hun og koser med mamma og Stella.

Tilsynelatende gikk det veldig greit for Sofia, men hvem vet hva som rører seg oppi hodet hennes!

"Baby søt. Svart hår!" var Sofias umiddelbare reaksjon på møte med Stella. Her holder hun Stella for første gang!

4 kommentarer:

 1. Godt å se nesten hele familien samlet.(fotografen kan naturlig nok ikke være med)Det må være spennende for Sofia å endelig få se "babyen i magen" og hun heter "Stella".
  Stella er nydelig og det er også mor og søster!
  Vi gleder oss til å treffes "live" :o)
  farfar og Kikka

  SvarSlett
 2. Så herlige bilder! Sofia ser ut som ei stolt storesøster:) Klem fra Siren

  SvarSlett
 3. Gratulerer med familieforøkelsen. Vi ser også frem til å treffe den lille krabaten i virkeligheten når anledningene måtte by seg. Videre tenke vi at det blir vel ikke så mye jeg-tid på hverken mor eller far i fremtiden, men det er vel verdt å ofre litt for sånne fine unger. Et tips til fotografen er å begynne å bruke ein slik ein tripod og selvutløser! Snakkes snart!

  SvarSlett
 4. Jim og Vibeke. Har dere felles Facebookprofil også? Takk for gratulasjoner. Tripod hadde vært ønskelig fra fotografensside, men tror mor og barn ville syntes det var litt for mye styr. Men et familiebildet kommer på et tidspunkt litt senere. Håper ferien var bra. Vi snakkes sikkert i morgen.

  SvarSlett