torsdag 24. februar 2011

Lite bilder grunnet flytting

Bloggredaksjonen er for tiden veldig opptatt med flytting og har derfor ikke fått tid til å ta bilder de siste dagene! Men noen ganger kan ord si mer enn bilder (særlig når man ikke har bilder)

Vi har flyttet inn i vårt nye hus og trives godt med det. Sofia synes det er kjempestas fordi rommet hennes er ikke klart så hun får ligge inne med mamma og pappa. Det kan bli vanskelig å avvenne henne med det..

Sofia har besøk av bestemor og i morgen kommer Kristian, samt mormor og bestefar. Hun blir nok forvirret når alle er der samtidig.

Bloggredaksjonen kommer sterkere tilbake med bilder i løpet av helga!

2 kommentarer:

 1. Kjære dere i bloggredaksjonen!
  Som fast leser av denne fantastiske bloggen, setter jeg stor pris på at dere oppdaterer bloggen og forteller hvordan dere ligger ann i hverdagen!
  Når dere har kommet på plass i huset gleder jeg meg til å se mange bilder fra det nye huset!!!! For jeg regner jo med at dere kommer sterkt tilbake med bilder når dere har kommet dere i orden!!
  Når det gjelder Sofia, så er det jaggu på sin plass at hun får være prinsessa i midten!! Og det gleder meg stort å høre at Stine,som alltid har vært veldig bestemt på hvordan ting skal og IKKE skal være i barneoppdragelsen, viser seg å være en HELT vanlig mamma som gir etter "der det trengs" :)
  Jeg vil med dette ønske dere en fortsatt fin "kom-i-hus-sjaue-helg" og regner med alle besteforeldrene er på vei for å hjelpe til:) (og selvfølgelig for å leke med prinsesse Sofia så dere kan ordne som dere vil;) )
  Med vennlig hilsen
  Aina
  ;)

  SvarSlett
 2. Stine har nok noen venninner hun kan ringe å fortelle at det er noen fronter hun har måtte vike på!

  Sofia trives som prinsessen i midten, men neste uke så blir det forhåpentligvis slutt på det.

  Vi har fått litt mer orden på huset og det er bra. I dag har vi fått opp bordet, grinda og et par skap! Det ser lovende ut.

  Hils.

  SvarSlett