søndag 13. september 2009

Solskinn i Stavanger

Vi har hatt besøk i helgen av Kathrine, Stig, Hedda og Brede. De kom hele veien fra Lyngdal for å se sin aller første ishockeykamp. Jeg tror de likte det og Brede på tre år er nå en stor fan av Stavanger Oilers! Vi vant forøvrig kampen 4-2 mot Frisk/Asker. Den ble spilt i går.

Før familien Ubostad dro videre til noen andre venner, ville Brede veldig gjerne holde Sofia. Det er det dere ser på det første bildet. Etter de hadde dratt, bestemt vi oss for å gå en tur i det fine været. Vi fikk med oss Heidi, Benny, Jonah, Tine, Eilert, Erin, Olav, Frode og Elias - altså en god gjeng. Vi gikk tur i to timer i sørmarka i Stavanger. Det et skogsområde som ligger noen kilometer fra sentrum. Der er det mulig å gå mange forskjellige stier og veier på kryss og tvers. Benny og jeg ble avbildet med hver vår vogn på bilde nummer 2.

Etter turen dro vi til Frode. Han var alene hjemme med Elias. Vi fikk kaffe, brus og litt snacks. Det passer undertegnede veldig fint! Etter at Sofia og Jonah hadde hvilt litt på verandaen (bilde 4) tok Stine med seg datteren vår og la seg på den eksemplariske plenen til Frode. Det er langt mellom soldagene på disse tider av året så det gjelder å benytte sjansen.

It's been a great day in Stavanger. We spent it with our friends. After a two hour walk in the forrest we went to Frodes house for some coffee. Stine and Sofia relaxed in the back yard!

LP

3 kommentarer:

 1. Ser at dere har hatt en veldig fin søndag!

  SvarSlett
 2. Takk for en herlig helg hos dere!! Brede er uendelig stolt over at han og Lars Peder er bestevenner (som han forteller alle). Han har med seg kølla, kortet, pinsen og capsen til barnehagen idag for å fortelle om kampen i samlingen.

  :) kathrine

  SvarSlett
 3. Det var veldig hyggelig å ha dere på besøk. Jeg satte veldig pris på å bli bedre kjent med både Brede og dere alle sammen. Neste gang får han ta med skøytene så kan vi gå litt på isen i Siddishallen!

  SvarSlett